MindWandering
Bila harga Minyak naik lagi apa komen anda..

www.malaysiakini.com

Kenaikkan ini adalah yang tertinggi dalam sejarah negara ini dan dipercayai berikutan kenaikan harga minyak mentah di pasaran dunia.

Thursday at 5:21am ·  ·  · Share
  • 2 people like this.
    • Fhunky Harayz

      saya memang suka harga minyak naik. itu indikasi halatuju negara maju. biar papa kedana, asal bergaya kan? bina MRT, takyah upgrade LRT dan STAR ataupun bas dan komuter. lagi bagus kalau diorang buat cable car dari selayang ke shah alam atau mana2 tempat yg random. mungkin kerajaan patut impose cukai 400% pada basikal dan motosikal supaya harga kereta nampak murah. fitnah ahli politik, humban orang dari bangunan dan tembak remaja di belakang kepala. baru la gettho ala nyc tahun 1980an. jangan register undi, kerajaan dah ok what? takkan nak jadi macam libya atau egypt atau tunisia kot. aku nak negara kita tanam sisa nuklear dan landaikan bukit bukau kita yang menyemak ini. apa kelas pakai cahaya matahari atau graviti (hydro), baik import arang batu – baru la stylo-milo. bestnya jadi orang malaysia. mudah2an anak cucu aku nanti dapat tengok benda yg sama, lagi best kalau dia pun kena tembak dari belakang oleh polis. lagi epic..
      8 minutes ago · 
    • Fhunky Harayz komen diatas akan di delete dalam 4min 20 saat dari sekarang. maaf kalau ada yg tersinggung.

      7 minutes ago · 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s