Jom Konvoi 2012

MindWandering

Aku taip balik msg dari pihak penganjur; Majlis Perbandaran Subang Jaya ‘Salam kawan2, ada berita baik. Jom Konvoi bermotosikal MPSJ akan di adakan pada jumaat 27/4 – hingga isnin 1/5selama 5 hari 4 malam pergi ke perlis.
terbuka kepada Lelaki dan perempuan umur 18-30thn, (yg dah lebih 30thn pon blh jer) mesti ada lesen memandu dan road tax yang sah.
Motorsikal 100-150cc sahaja single rider.
minyak, makan minum, penginapan, goddies bag dan insurance, yang paling menarik rider jacket dapat gak. Yuran pendaftaran untuk semua tu murah je, RM150.00. yang bestnya Rider Jacket bernilai RM250 dapat secara percuma… Rugi kalau tak join, ajak kawan2 sekali. Petikan dari …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s